"Ekoizpen Duina Kontsumo Herrikoia" sukaldaritza saioko lehen atala, Biolur Nekazaritza Ekologikoaren Aldeko Elkartearen eskutik. Julen Portillo umoregile eta eduki sortzailea eta Urdaspal Alberdi ekoizlea izan dira Azpeitiako Elikagunean, Xabi Izagirreren gidaritzapean. Saio honetan, Julen Portillok kalabaza pizza bat egin behar izan du.
Saio hau Hiru Damatxo ekoiztetxearekin elkarlanean ekoiztu da: www.hirudamatxo.eus
Saio hauek, “DUINA; baratza ekologikoen bideragarritasunaren lanketa kolektiboa” ikerketa proiektuan jasotako emaitzetan oinarrituz sortu dira. Elikadura osasutsua eta nekazaritza ekologikoa sustatu nahi ditugu eta bizitza duinagoak garatzen lagundu. Informazio gehiago: www.biolur.eus.
Aurkezlea: Xabi Izagirre
Ekoizpena: Hiru Damatxo www.hirudamatxo.eus
Errezetak: Sabrina Pato
Ilustrazioak: Irrimarra www.irrimarra.com
Laguntzailea: Elikagunea www.elikagunea.eus
Babesleak:
- Ekolurra
- Kutxa Fundazioa
- Eusko Jaurlaritza
- Gipuzkoako Foru Aldundia
- EHU
_____________________________________________________________
BIOLUR - Nekazaritza Ekologikoaren Aldeko Elkartea
Webgunea: www.biolur.eus
Helbide elektronikoa: biolur@biolur.eus
Telefonoa: 943 76 14 47
Facebook: https://www.facebook.com/people/Biolur-Gipuzkoa/100067225387683/
Twitter: https://twitter.com/BiolurGipuzkoa
Instagram: https://www.instagram.com/biolurgipuzkoa/?hl=es