EDKHx01 - Julen Portillo eta Urdaspal Alberdi

2023-03-09
"Ekoizpen Duina Kontsumo Herrikoia" sukaldaritza saioko lehen atala, Biolur Nekazaritza Ekologikoaren Aldeko Elkartearen eskutik. Julen Portillo umoregile eta eduki sortzailea eta Urdaspal Alberdi ekoizlea izan dira Azpeitiako Elikagunean, Xabi Izagirreren gidaritzapean. Saio honetan, Julen Portillok kalabaza pizza bat egin behar izan du. Saio hau Hiru Damatxo ekoiztetxearekin elkarlanean ekoiztu da: www.hirudamatxo.eus Saio hauek, “DUINA; baratza ekologikoen bideragarritasunaren lanketa kolektiboa” ikerketa proiektuan jasotako emaitzetan oinarrituz sortu dira. Elikadura osasutsua eta nekazaritza ekologikoa sustatu nahi ditugu eta bizitza duinagoak garatzen lagundu. Informazio gehiago: www.biolur.eus. Aurkezlea: Xabi Izagirre Ekoizpena: Hiru Damatxo www.hirudamatxo.eus Errezetak: Sabrina Pato Ilustrazioak: Irrimarra www.irrimarra.com Laguntzailea: Elikagunea www.elikagunea.eus Babesleak: - Ekolurra - Kutxa Fundazioa - Eusko Jaurlaritza - Gipuzkoako Foru Aldundia - EHU _____________________________________________________________ BIOLUR - Nekazaritza Ekologikoaren Aldeko Elkartea Webgunea: www.biolur.eus Helbide elektronikoa: biolur@biolur.eus Telefonoa: 943 76 14 47 Facebook: https://www.facebook.com/people/Biolur-Gipuzkoa/100067225387683/ Twitter: https://twitter.com/BiolurGipuzkoa Instagram: https://www.instagram.com/biolurgipuzkoa/?hl=es
Banatu bideo hau
Bideoaren rankinak